Ble inspirert i Lyngdal

-Folk er så hyggelige og positive, og det gjør at alle føler seg vel her, konkluderte distssekretær Aud Løwø Nilsen da konferansen gikk mot slutten. Og president i Skien Rotary Klubb, Øystein Køhn, var en av mange som dro begeistret hjem til egen klubb og anbefalte alle sine medlemmer å oppleve en distriktskonferanse minst en gang i sitt rotaryliv.

For guvernør Gautes klubb, Lyngdal Rotaryklubb, hadde nedlagt et solid arbeid, og høstet velfortjent ros for arrangementet. Og ikke nok med at de hadde komponert et flott program: Værgudene spilte så absolutt også på lag, og sørget for at deltakerne virkelig fikk nyte Rosfjord Strandhotells beliggenhet helt nede ved fjorden.

Inspirerte foredrag
Såkorn var stikkordet som gikk igjen i foredragene. Kjell Magne Bondevik fortalte om hvordan tålmodig norsk innsats gjennom mange år er med på å dempe konflikter og å legge grunnlag for fred, fiskeren August Fjeldskår fortalte engasjert om hvordan han på fiskebåtene sine hjelper skoletrett ungdom til å finne mening med tilværelsen, og Marianne Fredbo så få begrensninger, men mange utfordringer etter at hun som barn mistet et ben og en arm i en ulykke. Alle foredragsholderne struttet av optimisme og pågangsmot, og levde opp til RI-presidentens motto om å være til inspirasjon for andre.

Rotary-påfyll
Men de innpå 200 deltakerne på konferansen fikk også med seg en god porsjon Rotary-entusiasme i møtet med 50 glade og takknemlige utvekslingsstudenter, gjennom solskinnshistorien om hvordan Rotary er med på å utrydde polio-sykdommen, og om hvordan vi gjennom Rotaryfondet (TRF) bidrar til å gjøre godt i verden. Inger Berit Mjølund ga oss ett eksempel på det da hun fortalte om hvordan tre av klubbene i vårt distrikt er med på et Global Grant-prosjekt i Bangladesh der en vaksinerer kvinner mot livmorhalskreft. 

Distriktskonferansen er også et sted der rotarianere nyter å være sammen. I Lyngdal ble det god tid til å prate sammen, treffe nye venner, oppleve god underholdning – og å nyte god mat i hyggelige måltider.

Album på Facebook
Under hele konferansen var Lyngdal Rotaryklubbs Jon Erik Andreassen aktiv med kameraet, og alle bildene hans kan du se her: https://www.facebook.com/Lyngdal-rotaryklubb-313437722146511/


 
To bautaer er borte

7. desember 2018

To bautaer er borte

På noen få dager har vi mistet vi to av våre markante rotarianere i D2290 – de tidligere distriktsguvernørene Torstein Bryn og Christian Offenberg.

November - Rotary Foundation Month

16. november 2018

November - Rotary Foundation Month

Rotaryfondet, TRF - The Rotary foundation, er OUR Rotary Foundation, ditt og mitteget fond. Målet er å skape internasjonal fred og forståelse -EnablingRotarians to advance world understanding, goodwill, and peace.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2018

16. november 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for november 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018

30. oktober 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for oktober 2018

POLIODAGEN

23. oktober 2018

POLIODAGEN

24 oktober er verdens poliodag og er en fin anledning til å lære mer om polio og arbeidet med å utrydde sykdommen.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...

Presidentsamling - Fevik
11. jan. 2019, 00.00

11. - 12. januar. Strand hotel, Fevik.

Ledersamling - Tønsberg
8. feb. 2019, 00.00

8. - 9. februar. Tønsberg vandrehjem.

PETS - Arendal
8. mar. 2019, 00.00

8. - 9. mars. Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

Les mer