Det beste året i mitt liv!

I alt 44 utvekslingsstudenter var samlet i Lyngdal samtidig med distriktskonferansen. For de utenlandske ungdommene som nettopp var kommet til Norge var det et tre dagers introkurs om norsk språk og kultur først. Og i helgen sluttet mange av de norske ungdommene som har vært ute seg til flokken. For samtidig med distriktskonferansen til D2290 var det høstsamling for alle de utenlandske studentene som er i Norge, og Lyngdal Rotaryklubb hadde laget et eget program for dem.

Takk Rotary!
Samlingen i Lyngdal var første gang alle de utenlandske ungdommene traff hverandre, og selvsagt var det en stor begivenhet. Men de brukte også tiden godt til å forberede en presentasjon for deltakerne på distriktskonferansen. Alle de nyankomne fortalte kort om seg selv – på norsk! Dessuten underholdt de med sang, musikk og dans (bildet), og de norske som hadde fått utvekslingsåret litt på avstand fortalte om hva året hadde betydd for dem. Alle som en understreket de hvor viktig året hadde vært for dem, hvordan de hadde modnet som mennesker. Og alle takket de Rotary for den muligheten de hadde fått, og for den oppfølgingen de hadde nytt godt av.

Søknadsfrist 1. oktober
For deltakerne på distriktskonferansen var møtet med ungdommene ett av høydepunktene under samlingen – og mange ble nok inspirert til å sende ut og ta imot en utvekslingsstudent. I år er 16 ungdommer fra Vestfold, Telemark og agderfylkene på Rotary-utveksling, og fristen for å søke seg ut neste år er 1. oktober.


 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sommermøter Larvik-Stavern

24. juni 2018

Sommermøter Larvik-Stavern

Stavern og Larviksklubbene har felles sommermøter på Kroa i Bøkeskogen. Møtene starter kl 08.30, og du kan få frokost fra kl 08.00. Den koster kr 100.
Spennende program og hyggelig møte med rotarianere fra området.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer