Gaute har overtatt

Gaute (66) kommer fra Lyngdal Rotaryklubb, og han har vært rotarianer i halve livet. Underveis har skolemannen vært president i klubben et par ganger, og han har vært assisterende guvernør i Vest-Agder i fem år.  I år er han også representant for årets norske guvernører i paraply-organisasjonen for de norske rotarydistriktene, NORFO. Dessuten er han medlem av et utvalg i NORFO som arbeider for å finne et nytt nasjonalt prosjekt til erstatning for Handicamp.

Og erfaringene fra Rotary tar Gaute med seg inn i guvernørarbeidet. I egen klubb har han vært vitne til hvordan godt klubbmiljø har økt interessen for klubben. Over noen år er medlemstallet økt fra 26 til 40. Ikke nok med det; mange medlemmer synes de går glipp av noe vesentlig dersom de ikke får anledning til å gå på klubbmøtet en uke. Gautes kone, Tordis, er et av de entusiastiske medlemmene i Lyngdal RK som helst ikke vil unnvære et møte. Erfaringene fra egen klubb, og fra utallige klubbesøk i Vest-Agder, tar Gaute med seg når han i kommende år skal leve opp til RI-presidentens motto: ”Be the inspiration!”  -Et godt klubbmiljø er avgjørende for at vi skal trives, at flere vil være med i Rotary, og at vi sammen kan bidra i prosjekter som er kan være til glede for andre mennesker, sier han.

Under guvernørskifet i Tønsberg takket Gaute M. Johannessen Erik Gran for innsatsen som guvernør i 2017-2018, og han fortalte at Erik blir med videre som ”district trainer” i D2290 kommende år.


 
Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sommermøter Larvik-Stavern

24. juni 2018

Sommermøter Larvik-Stavern

Stavern og Larviksklubbene har felles sommermøter på Kroa i Bøkeskogen. Møtene starter kl 08.30, og du kan få frokost fra kl 08.00. Den koster kr 100.
Spennende program og hyggelig møte med rotarianere fra området.

Gaute har overtatt

18. juni 2018

Gaute har overtatt

-I deg, Gaute, får vi kommende rotaryår en meget erfaren rotarianer som guvernør, sa Erik Gran da han hengte kjedet på Gaute Melhus Johannessen.

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

13. juni 2018

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

Dette er en fin anledning til å bli kjent med rotarianere i Norges eldste by.

Walk and Run

13. juni 2018

Walk and Run

"Walk and Run", Notodden 2018. Samarbeid gir resultater! Serviceklubbene på Notodden er eksempel til etterfølgelse, og deres engasjement gir liv og håp til brannskadde barn i Etiopia. les hva Svein Aanestad forteller...

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

8. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for juni 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer