Walk and Run

Mandag 4. juni var det duket for den sjette utgaven av det årlige fremstøtet på Notodden for å skaffe penger til behandling av brannskadde barn i Etiopia. Da er det vel etter hvert greit å kalle det en tradisjon?

En tallrik gjeng hadde samlet seg på Notodden Torv i knallværet. De løp, danset, spiste og kjørte, alt for å reise mest mulig penger til den gode saken (sitat fra lokalavisen "Telen").

Et flott prosjekt, og det som kan hende er aller mest oppsiktsvekkende, er det nære samarbeidet som her finner sted mellom Notodden Rotaryklubb og byens to Lionsklubber. De to humanitære bevegelsene kan ofte oppleves som konkurrenter i litt negativ betydning. Så er det desto mer gledelig  å kunne bevise at et nært og fruktbart samarbeid kan fungere over tid og gi positive resultater!

Årets "Walk and Run" på Notodden resulterte i ca kr 140 000. Man regner at en operasjon i forbindelse med brannskade koster rundt 6000 kroner i gjennomsnitt. Og siden alle innsamlede midler går direkte og uavkortet  til organisasjonen CBWCF (Children's Burn and Wound Care Foundation) sitt arbeid i Etiopia, kan man greitt tenke seg hvor mange ulykkelige og elendige brannoffer som på dette vis tilbys en lysere framtid! Bildene viser en ung pasient som er under behandling av CBWCF sin norske plastisk kirurg i Addis Abeba, Einar Eriksen.


 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sommermøter Larvik-Stavern

24. juni 2018

Sommermøter Larvik-Stavern

Stavern og Larviksklubbene har felles sommermøter på Kroa i Bøkeskogen. Møtene starter kl 08.30, og du kan få frokost fra kl 08.00. Den koster kr 100.
Spennende program og hyggelig møte med rotarianere fra området.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer