Våre ambassadører

Nylig var over 70 ungdommer, foreldre og rotarianere samlet i Langesund til ”Ambassadørkurs”. Der ble de bedre kjent med Rotary og utvekslingsprogrammet.  Og for de som skal ut og deres foreldre var det ekstra spennende og nyttig å treffe de utenlandske ungdommene som er her nå, og de norske ungdommene som er kommet hjem etter et utvekslingsår.

Nyttig og inspirerende
-Dette er en flott gjeng med ungdommelige ambassadører som både skaper vennskapsbånd over landegrensene, og er strålende ambassadører for Rotary! Det sier Tone Kolbenstvedt, som er ansvarlig for ungdomsutvekslingen i Rotarydistrikt 2290. I alt reiser 40 norske ungdommer på utveksling gjennom Rotary kommende skoleår. 15 av dem kommer fra vårt distrikt.

-Skal ungdommene få det minnerike året som de drømmer om, og skal foreldrene føle seg trygge for 17 – 18-åringene sine, så er det viktig å vite hva de går til, sier Tone Kolbenstvedt. Og etter responsen å dømme traff Tone og hennes medhjelper Astrid Sjølshagen innertier med arrangementet.

-Bedre enn forventet
-Dette var bedre enn forventet, og jeg gleder meg ekstra til oppholdet i Mexico etter å ha møtt ungdom derfra – og de andre studentene som har vært ute! Det sier Erik Standal som blir sendt ut fra Sandefjord Rotary Klubb. Mor Anne Karin har vært litt skeptisk til at han skal til et land med så mye kriminalitet. Men etter å ha vært her er jeg  roligere, sier hun, og hun er trygg på at han kommer i gode hender med Rotary som vertskap.

Kommende skoleår skal D 2290 ha utveskling med Sveits, Tysland, Frankrike, USA, Canada, Mexico, Argentina, Australia og Brasil.På bildet er hele ambassadør-flokken samlet, både de norske ungdommene som har vært ute, de utenlandske som er våre gjester i år – og de 15 som skal oppleve neste skoleår i et fremmed land.


 
Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

13. juni 2018

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

Dette er en fin anledning til å bli kjent med rotarianere i Norges eldste by.

Walk and Run

13. juni 2018

Walk and Run

"Walk and Run", Notodden 2018. Samarbeid gir resultater! Serviceklubbene på Notodden er eksempel til etterfølgelse, og deres engasjement gir liv og håp til brannskadde barn i Etiopia. les hva Svein Aanestad forteller...

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

8. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for juni 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

15. mai 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

Langesund Rotaryklubb er ikke av de største, men når vi ser på aktivitetsnivået så er det absolutt PEOPLE OF ACTION.

Påmelding til distriktskonferansen 2018

9. mai 2018

Påmelding til distriktskonferansen 2018

Lyngdal, 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell
Påmeldingsfrist: 15. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

4. mai 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mai 2018

Vårmøtet godkjente ny kommunikasjonsplan

27. april 2018

Vårmøtet godkjente ny kommunikasjonsplan

Kommunikasjonskomiteen i Norfo har deltakere fra alle distriktene i Norge. Dette året har komiteen jobbet med ny kommunikasjonsplan, og en workshop i januar sammen med distriktenes ledelse la grunnlaget for sluttproduktet.

Våre ambassadører

19. april 2018

Våre ambassadører

Rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder sender ut 15 unge mennesker på et års utveksling kommende skoleår. Og klubbene tar i mot like mange utenlandske ungdommer.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

8. april 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for april 2018

Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer