Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Det er de 11 rotaryklubbene i Telemark som sammen med D 2290 har satt opp Rotaryprisen til beste selger. Prisen gir henne reise og en ukes opphold på en internasjonal samling for unge ledere, ”Next Genration Leaders”, i Canada. 

Juryens begrunnelse
Juryen begrunnet sitt valg av Elisabeth Tørre Særsland til Rotaryprisen slik: ”Hun er veldig profesjonell i sin fremtrenen, har god produktkunnskap og gode salgsargumenter. Hun virker troverdig, var veldig høflig og rolig – og med glimt i øyet har hun det lille ekstra som gjorde at det ble henne en enstemmig jury valgte.”

Elisabeth går andre året på privatskolen Kvitsund Gymnas i Kviteseid i Telemark, og sammen med medelevene Marthe Aunevik, Daniel Myrene og Kristian Sletner har hun etablert og drevet ungdomsbedriften Sjøsnacks UB dette skoleåret. Produktet de har laget er snacks av marinert og frityrstekt sukkertare, og tareflakene er allerede lansert over store deler av landet. Sukkertaren får de frossen fra Vestlandet, men tilberedelsen står de for selv på skolens kjøkken. Foreløpig selges sjøsnacksen fra Kviteseid via internett, men ungdommene har også planer om å få den inn som snacks i en del restauranter.

Skal til NM
Den jobben elevene fra Kvitsund har gjort med etablering og drift av selskapet sitt gjorde også at ungdomsbedriften halte i land prisen for ”Beste ungdomsbedrift” . Det gjør at Sjøsnacks UB også skal delta i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter på Lillestrøm mot slutten av april. Prisen for ”Beste ungdomsbedrift” i fylkesmesterskapet halte Kvitsund-elevene i land blant et femtitalls ungdomsbedrifter i Telemark.  Som om dette ikke var nok; Sjøsnacks UB vant også prisene for ”Beste IA-bedrift”, de vant ”Bærekraftprisen” og ”Salgs- og serviceprisen”.  – Det at vi bor på internat, og kjenner hverandre så godt, tror jeg bidrar til at vi jobber godt sammen, og kanskje kan bruke mer tid på felles prosjekter, sier Elisabeth.

Fredsarbeid i praksis
Med Rotarys yrkestilknytning, og fokus på ungdoms- og fredsarbeid føler vi det som meget meningsfylt å bidra på denne måten, sier assisterende guvernør i Telemark, Per Simon Mustvedt. I tillegg til de 15 000 kronene som klubbene og distriktet bidrar med stiller Rotary med mentorer og dommere på flere skoler og i konkurranser der unge innovatører skaffer seg erfaring med næringslivet.En symbolsk ”Takk for Rotaryprisen” i form av sukkertare-snacks  fra Elisabeth Tørre Særsland til guvernør Erik Gran.


 
Våre ambassadører

19. april 2018

Våre ambassadører

Rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder sender ut 15 unge mennesker på et års utveksling kommende skoleår. Og klubbene tar i mot like mange utenlandske ungdommer.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

8. april 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for april 2018

Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Distriktskonferansen 2018

3. mars 2018

Distriktskonferansen 2018

Lyngdal 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

3. mars 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mars 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

16. februar 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

Det ble en festkveld av de sjeldne da Nedenes Rotaryklubb nylig hadde stor konsert til inntekt for gatebarn på Zanzibar.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

4. februar 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for februar 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer