Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Det er de 11 rotaryklubbene i Telemark som sammen med D 2290 har satt opp Rotaryprisen til beste selger. Prisen gir henne reise og en ukes opphold på en internasjonal samling for unge ledere, ”Next Genration Leaders”, i Canada. 

Juryens begrunnelse
Juryen begrunnet sitt valg av Elisabeth Tørre Særsland til Rotaryprisen slik: ”Hun er veldig profesjonell i sin fremtrenen, har god produktkunnskap og gode salgsargumenter. Hun virker troverdig, var veldig høflig og rolig – og med glimt i øyet har hun det lille ekstra som gjorde at det ble henne en enstemmig jury valgte.”

Elisabeth går andre året på privatskolen Kvitsund Gymnas i Kviteseid i Telemark, og sammen med medelevene Marthe Aunevik, Daniel Myrene og Kristian Sletner har hun etablert og drevet ungdomsbedriften Sjøsnacks UB dette skoleåret. Produktet de har laget er snacks av marinert og frityrstekt sukkertare, og tareflakene er allerede lansert over store deler av landet. Sukkertaren får de frossen fra Vestlandet, men tilberedelsen står de for selv på skolens kjøkken. Foreløpig selges sjøsnacksen fra Kviteseid via internett, men ungdommene har også planer om å få den inn som snacks i en del restauranter.

Skal til NM
Den jobben elevene fra Kvitsund har gjort med etablering og drift av selskapet sitt gjorde også at ungdomsbedriften halte i land prisen for ”Beste ungdomsbedrift” . Det gjør at Sjøsnacks UB også skal delta i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter på Lillestrøm mot slutten av april. Prisen for ”Beste ungdomsbedrift” i fylkesmesterskapet halte Kvitsund-elevene i land blant et femtitalls ungdomsbedrifter i Telemark.  Som om dette ikke var nok; Sjøsnacks UB vant også prisene for ”Beste IA-bedrift”, de vant ”Bærekraftprisen” og ”Salgs- og serviceprisen”.  – Det at vi bor på internat, og kjenner hverandre så godt, tror jeg bidrar til at vi jobber godt sammen, og kanskje kan bruke mer tid på felles prosjekter, sier Elisabeth.

Fredsarbeid i praksis
Med Rotarys yrkestilknytning, og fokus på ungdoms- og fredsarbeid føler vi det som meget meningsfylt å bidra på denne måten, sier assisterende guvernør i Telemark, Per Simon Mustvedt. I tillegg til de 15 000 kronene som klubbene og distriktet bidrar med stiller Rotary med mentorer og dommere på flere skoler og i konkurranser der unge innovatører skaffer seg erfaring med næringslivet.En symbolsk ”Takk for Rotaryprisen” i form av sukkertare-snacks  fra Elisabeth Tørre Særsland til guvernør Erik Gran.


 
Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

13. juni 2018

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

Dette er en fin anledning til å bli kjent med rotarianere i Norges eldste by.

Walk and Run

13. juni 2018

Walk and Run

"Walk and Run", Notodden 2018. Samarbeid gir resultater! Serviceklubbene på Notodden er eksempel til etterfølgelse, og deres engasjement gir liv og håp til brannskadde barn i Etiopia. les hva Svein Aanestad forteller...

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

8. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for juni 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

15. mai 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

Langesund Rotaryklubb er ikke av de største, men når vi ser på aktivitetsnivået så er det absolutt PEOPLE OF ACTION.

Påmelding til distriktskonferansen 2018

9. mai 2018

Påmelding til distriktskonferansen 2018

Lyngdal, 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell
Påmeldingsfrist: 15. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

4. mai 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mai 2018

Vårmøtet godkjente ny kommunikasjonsplan

27. april 2018

Vårmøtet godkjente ny kommunikasjonsplan

Kommunikasjonskomiteen i Norfo har deltakere fra alle distriktene i Norge. Dette året har komiteen jobbet med ny kommunikasjonsplan, og en workshop i januar sammen med distriktenes ledelse la grunnlaget for sluttproduktet.

Våre ambassadører

19. april 2018

Våre ambassadører

Rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder sender ut 15 unge mennesker på et års utveksling kommende skoleår. Og klubbene tar i mot like mange utenlandske ungdommer.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

8. april 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for april 2018

Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer