-Dyrk et godt klubbmiljø!

Oppildnet av vår neste president i Rotary International, som har som motto ”Be the inspiration!” varslet Gaute at han vil inspirere klubbene i D 2290 til å legge vekt på et godt klubbmiljø. – Skal vi få gode og livskraftige klubber er det viktig at vi ser hverandre og bryr oss om hverandre!  Et godt klubbmiljø der vi føler oss velkommen og sett er avgjørende for at vi sammen skal kunne gjøre godt for andre mennesker, sa Gaute, som tidligere bl.a. har vært assisterende guvernøren i Vest-Agder. Til sommeren blir han guvernør for de 44 rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder.
 
Går glipp av noe
Gautes kone, Tordis Alice Blørstad, innrømmet at hun var skeptisk da Gaute for mange år siden kom hjem og sa at han var invitert med i Rotary. Men da de hadde en utvekslingsstudent boende hos seg oppdaget hun en verdi ved Rotary som hun ikke hadde tenkt over. De fikk et ekstra ”barn”, og en ekstra familie som siden har betydd meget for dem, fortalte hun. Nå er hun selv rotarianer i Lyngdal, og føler at hun går glipp av noe viktig hvis hun av og til ikke er på det ukentlige møtet.
-Ja, det er slik jeg ønsker at alle de nesten 2000 rotarianerne i distriktet vårt skal føle det, sa Gaute da han snakket til nesten alle de 44 påtroppende presidentene og mange av deres sekretærer, kasserere og ungdomsutvekslingsansvarlige var på presidentopplæringsseminaret. 

Hvordan styrke klubben?
På PETS fikk deltakerne en bred innføring i alt det Rotary og organisasjonens 35 000 klubber rundt om i verden er opptatt av, og de fikk blant annet innblikk i hvordan nye dataverktøy kan brukes til å forenkle arbeidet i klubbene.

-Når Tordis og jeg sammen med den assisterende guvernøren til høsten skal besøke alle klubbene vil jeg ikke holde noen formanende tale. Jeg vil heller snakke med dere om hvordan vi kan gjøre Rotaryklubbene til et enda bedre sted å møtes, sa Gaute Melhus Johannessen. Og mange av de som var til stede nikket og sa: - jeg føler at vi alt merker den inkluderende varmen som burde kjennes når rotarianere møtes!
 
Våre ambassadører

19. april 2018

Våre ambassadører

Rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder sender ut 15 unge mennesker på et års utveksling kommende skoleår. Og klubbene tar i mot like mange utenlandske ungdommer.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

8. april 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for april 2018

Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Distriktskonferansen 2018

3. mars 2018

Distriktskonferansen 2018

Lyngdal 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

3. mars 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mars 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

16. februar 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

Det ble en festkveld av de sjeldne da Nedenes Rotaryklubb nylig hadde stor konsert til inntekt for gatebarn på Zanzibar.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

4. februar 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for februar 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer