-Dyrk et godt klubbmiljø!

Oppildnet av vår neste president i Rotary International, som har som motto ”Be the inspiration!” varslet Gaute at han vil inspirere klubbene i D 2290 til å legge vekt på et godt klubbmiljø. – Skal vi få gode og livskraftige klubber er det viktig at vi ser hverandre og bryr oss om hverandre!  Et godt klubbmiljø der vi føler oss velkommen og sett er avgjørende for at vi sammen skal kunne gjøre godt for andre mennesker, sa Gaute, som tidligere bl.a. har vært assisterende guvernøren i Vest-Agder. Til sommeren blir han guvernør for de 44 rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder.
 
Går glipp av noe
Gautes kone, Tordis Alice Blørstad, innrømmet at hun var skeptisk da Gaute for mange år siden kom hjem og sa at han var invitert med i Rotary. Men da de hadde en utvekslingsstudent boende hos seg oppdaget hun en verdi ved Rotary som hun ikke hadde tenkt over. De fikk et ekstra ”barn”, og en ekstra familie som siden har betydd meget for dem, fortalte hun. Nå er hun selv rotarianer i Lyngdal, og føler at hun går glipp av noe viktig hvis hun av og til ikke er på det ukentlige møtet.
-Ja, det er slik jeg ønsker at alle de nesten 2000 rotarianerne i distriktet vårt skal føle det, sa Gaute da han snakket til nesten alle de 44 påtroppende presidentene og mange av deres sekretærer, kasserere og ungdomsutvekslingsansvarlige var på presidentopplæringsseminaret. 

Hvordan styrke klubben?
På PETS fikk deltakerne en bred innføring i alt det Rotary og organisasjonens 35 000 klubber rundt om i verden er opptatt av, og de fikk blant annet innblikk i hvordan nye dataverktøy kan brukes til å forenkle arbeidet i klubbene.

-Når Tordis og jeg sammen med den assisterende guvernøren til høsten skal besøke alle klubbene vil jeg ikke holde noen formanende tale. Jeg vil heller snakke med dere om hvordan vi kan gjøre Rotaryklubbene til et enda bedre sted å møtes, sa Gaute Melhus Johannessen. Og mange av de som var til stede nikket og sa: - jeg føler at vi alt merker den inkluderende varmen som burde kjennes når rotarianere møtes!
 
To bautaer er borte

7. desember 2018

To bautaer er borte

På noen få dager har vi mistet vi to av våre markante rotarianere i D2290 – de tidligere distriktsguvernørene Torstein Bryn og Christian Offenberg.

November - Rotary Foundation Month

16. november 2018

November - Rotary Foundation Month

Rotaryfondet, TRF - The Rotary foundation, er OUR Rotary Foundation, ditt og mitteget fond. Målet er å skape internasjonal fred og forståelse -EnablingRotarians to advance world understanding, goodwill, and peace.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2018

16. november 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for november 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018

30. oktober 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for oktober 2018

POLIODAGEN

23. oktober 2018

POLIODAGEN

24 oktober er verdens poliodag og er en fin anledning til å lære mer om polio og arbeidet med å utrydde sykdommen.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...

Presidentsamling - Fevik
11. jan. 2019, 00.00

11. - 12. januar. Strand hotel, Fevik.

Ledersamling - Tønsberg
8. feb. 2019, 00.00

8. - 9. februar. Tønsberg vandrehjem.

PETS - Arendal
8. mar. 2019, 00.00

8. - 9. mars. Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

Les mer