-Dyrk et godt klubbmiljø!

Oppildnet av vår neste president i Rotary International, som har som motto ”Be the inspiration!” varslet Gaute at han vil inspirere klubbene i D 2290 til å legge vekt på et godt klubbmiljø. – Skal vi få gode og livskraftige klubber er det viktig at vi ser hverandre og bryr oss om hverandre!  Et godt klubbmiljø der vi føler oss velkommen og sett er avgjørende for at vi sammen skal kunne gjøre godt for andre mennesker, sa Gaute, som tidligere bl.a. har vært assisterende guvernøren i Vest-Agder. Til sommeren blir han guvernør for de 44 rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder.
 
Går glipp av noe
Gautes kone, Tordis Alice Blørstad, innrømmet at hun var skeptisk da Gaute for mange år siden kom hjem og sa at han var invitert med i Rotary. Men da de hadde en utvekslingsstudent boende hos seg oppdaget hun en verdi ved Rotary som hun ikke hadde tenkt over. De fikk et ekstra ”barn”, og en ekstra familie som siden har betydd meget for dem, fortalte hun. Nå er hun selv rotarianer i Lyngdal, og føler at hun går glipp av noe viktig hvis hun av og til ikke er på det ukentlige møtet.
-Ja, det er slik jeg ønsker at alle de nesten 2000 rotarianerne i distriktet vårt skal føle det, sa Gaute da han snakket til nesten alle de 44 påtroppende presidentene og mange av deres sekretærer, kasserere og ungdomsutvekslingsansvarlige var på presidentopplæringsseminaret. 

Hvordan styrke klubben?
På PETS fikk deltakerne en bred innføring i alt det Rotary og organisasjonens 35 000 klubber rundt om i verden er opptatt av, og de fikk blant annet innblikk i hvordan nye dataverktøy kan brukes til å forenkle arbeidet i klubbene.

-Når Tordis og jeg sammen med den assisterende guvernøren til høsten skal besøke alle klubbene vil jeg ikke holde noen formanende tale. Jeg vil heller snakke med dere om hvordan vi kan gjøre Rotaryklubbene til et enda bedre sted å møtes, sa Gaute Melhus Johannessen. Og mange av de som var til stede nikket og sa: - jeg føler at vi alt merker den inkluderende varmen som burde kjennes når rotarianere møtes!
 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer