-Dyrk et godt klubbmiljø!

Oppildnet av vår neste president i Rotary International, som har som motto ”Be the inspiration!” varslet Gaute at han vil inspirere klubbene i D 2290 til å legge vekt på et godt klubbmiljø. – Skal vi få gode og livskraftige klubber er det viktig at vi ser hverandre og bryr oss om hverandre!  Et godt klubbmiljø der vi føler oss velkommen og sett er avgjørende for at vi sammen skal kunne gjøre godt for andre mennesker, sa Gaute, som tidligere bl.a. har vært assisterende guvernøren i Vest-Agder. Til sommeren blir han guvernør for de 44 rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder.
 
Går glipp av noe
Gautes kone, Tordis Alice Blørstad, innrømmet at hun var skeptisk da Gaute for mange år siden kom hjem og sa at han var invitert med i Rotary. Men da de hadde en utvekslingsstudent boende hos seg oppdaget hun en verdi ved Rotary som hun ikke hadde tenkt over. De fikk et ekstra ”barn”, og en ekstra familie som siden har betydd meget for dem, fortalte hun. Nå er hun selv rotarianer i Lyngdal, og føler at hun går glipp av noe viktig hvis hun av og til ikke er på det ukentlige møtet.
-Ja, det er slik jeg ønsker at alle de nesten 2000 rotarianerne i distriktet vårt skal føle det, sa Gaute da han snakket til nesten alle de 44 påtroppende presidentene og mange av deres sekretærer, kasserere og ungdomsutvekslingsansvarlige var på presidentopplæringsseminaret. 

Hvordan styrke klubben?
På PETS fikk deltakerne en bred innføring i alt det Rotary og organisasjonens 35 000 klubber rundt om i verden er opptatt av, og de fikk blant annet innblikk i hvordan nye dataverktøy kan brukes til å forenkle arbeidet i klubbene.

-Når Tordis og jeg sammen med den assisterende guvernøren til høsten skal besøke alle klubbene vil jeg ikke holde noen formanende tale. Jeg vil heller snakke med dere om hvordan vi kan gjøre Rotaryklubbene til et enda bedre sted å møtes, sa Gaute Melhus Johannessen. Og mange av de som var til stede nikket og sa: - jeg føler at vi alt merker den inkluderende varmen som burde kjennes når rotarianere møtes!
 
RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sommermøter Larvik-Stavern

24. juni 2018

Sommermøter Larvik-Stavern

Stavern og Larviksklubbene har felles sommermøter på Kroa i Bøkeskogen. Møtene starter kl 08.30, og du kan få frokost fra kl 08.00. Den koster kr 100.
Spennende program og hyggelig møte med rotarianere fra området.

Gaute har overtatt

18. juni 2018

Gaute har overtatt

-I deg, Gaute, får vi kommende rotaryår en meget erfaren rotarianer som guvernør, sa Erik Gran da han hengte kjedet på Gaute Melhus Johannessen.

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

13. juni 2018

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

Dette er en fin anledning til å bli kjent med rotarianere i Norges eldste by.

Walk and Run

13. juni 2018

Walk and Run

"Walk and Run", Notodden 2018. Samarbeid gir resultater! Serviceklubbene på Notodden er eksempel til etterfølgelse, og deres engasjement gir liv og håp til brannskadde barn i Etiopia. les hva Svein Aanestad forteller...

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

8. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for juni 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

15. mai 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

Langesund Rotaryklubb er ikke av de største, men når vi ser på aktivitetsnivået så er det absolutt PEOPLE OF ACTION.

Påmelding til distriktskonferansen 2018

9. mai 2018

Påmelding til distriktskonferansen 2018

Lyngdal, 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell
Påmeldingsfrist: 15. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

4. mai 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mai 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer