Kjemper om Rotaryprisen

Rotaryprisen omfatter reise og deltakelse på  ”Next Generation Leaders” i Canada i august. På fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i fjor vant Sandra Mørland Abrahamsen (bildet) fra Kragerø Rotaryprisen ”Beste selger” – og fikk et uforglemmelig opphold sammen med 100 unge etablerere og gode mentorer i Canada. Nå oppfordrer hun de 250 telemarksungdommene som skal delta på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter til å legge seg i selen for å hale i land Rotaryprisen.

-Skulle bare visst!
-Alle skulle bare visst hvilke muligheter Rotaryprisen gir, sier Sandra. For prisen er ikke bare et klapp på skulderen for godt arbeid, den omfatter også reise og opphold på en samling for unge etablerere i Canada. –Jeg kjente ingen da jeg kom dit, men det ble en fantastisk opplevelse der unge lederspirer fra mange land samarbeidet om å løse problemstillinger som næringslivet i Canada hadde gitt oss. På vei fram mot dommerpanelet fikk vi god hjelp av flinke mentorer, og vi fikk rikelig med innspill som vil komme godt med for den som skal satse på nyskapning – enten det er i Norge eller på Bermuda, forteller Sandra. Arbeidet med ungdomsbedriften på Kragerø vgs, deltakelse på Rotarys lederopplæringsseminar Ryla, og ikke minst oppholdet i Canada, der hun også fikk et stort nettverk i mange land, gjør at Sandra vil satse videre på entreprenørskap og innovasjon.

Alle kan vinne!
Rotaryprisen er en individuell pris som tildeles en enkeltperson. Alle elever som deltar på fylkesmessa med utstilling, deltar i denne konkurransen. Når juryen gjør sine vurderinger, legger den vekt på deltakernes produktkunnskap, evne til å være lyttende, positiv og høflig mot alle potensielle kunder, deres evne til å knytte nettverk med besøkende på stand, og til rett og slett å være gode ambassadør for sin ungdomsbedrift
 
Felles rotaryprosjekt
Rotaryprisen har en verdi på 15 000 kroner, og dekker reise og deltakelse på ”Next Generation Leaders” i Canada i august 2018 (http://jacanada.org/ngl).  Det er de 11 rotaryklubbene i Telemark som sammen med rotarydistriktet sponser ”Rotaryprisen” i Telemark. 

I alt 1000 ungdommer som har laget sine egne ungdomsbedrifter på videregående skoler i Buskerud, Vestfold og Telemark kommer til Skien fritidsparken 14. mars. Der skal de på over 200 stands presentere sine bedrifter og produkter, og et stort dommerpanel skal bedømme det arbeidet de har gjort med etablering og drift av selskapene.  Mesterskapet er også åpent for publikum.


 
RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sommermøter Larvik-Stavern

24. juni 2018

Sommermøter Larvik-Stavern

Stavern og Larviksklubbene har felles sommermøter på Kroa i Bøkeskogen. Møtene starter kl 08.30, og du kan få frokost fra kl 08.00. Den koster kr 100.
Spennende program og hyggelig møte med rotarianere fra området.

Gaute har overtatt

18. juni 2018

Gaute har overtatt

-I deg, Gaute, får vi kommende rotaryår en meget erfaren rotarianer som guvernør, sa Erik Gran da han hengte kjedet på Gaute Melhus Johannessen.

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

13. juni 2018

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

Dette er en fin anledning til å bli kjent med rotarianere i Norges eldste by.

Walk and Run

13. juni 2018

Walk and Run

"Walk and Run", Notodden 2018. Samarbeid gir resultater! Serviceklubbene på Notodden er eksempel til etterfølgelse, og deres engasjement gir liv og håp til brannskadde barn i Etiopia. les hva Svein Aanestad forteller...

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

8. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for juni 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

15. mai 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

Langesund Rotaryklubb er ikke av de største, men når vi ser på aktivitetsnivået så er det absolutt PEOPLE OF ACTION.

Påmelding til distriktskonferansen 2018

9. mai 2018

Påmelding til distriktskonferansen 2018

Lyngdal, 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell
Påmeldingsfrist: 15. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

4. mai 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mai 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer