Kjemper om Rotaryprisen

Rotaryprisen omfatter reise og deltakelse på  ”Next Generation Leaders” i Canada i august. På fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i fjor vant Sandra Mørland Abrahamsen (bildet) fra Kragerø Rotaryprisen ”Beste selger” – og fikk et uforglemmelig opphold sammen med 100 unge etablerere og gode mentorer i Canada. Nå oppfordrer hun de 250 telemarksungdommene som skal delta på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter til å legge seg i selen for å hale i land Rotaryprisen.

-Skulle bare visst!
-Alle skulle bare visst hvilke muligheter Rotaryprisen gir, sier Sandra. For prisen er ikke bare et klapp på skulderen for godt arbeid, den omfatter også reise og opphold på en samling for unge etablerere i Canada. –Jeg kjente ingen da jeg kom dit, men det ble en fantastisk opplevelse der unge lederspirer fra mange land samarbeidet om å løse problemstillinger som næringslivet i Canada hadde gitt oss. På vei fram mot dommerpanelet fikk vi god hjelp av flinke mentorer, og vi fikk rikelig med innspill som vil komme godt med for den som skal satse på nyskapning – enten det er i Norge eller på Bermuda, forteller Sandra. Arbeidet med ungdomsbedriften på Kragerø vgs, deltakelse på Rotarys lederopplæringsseminar Ryla, og ikke minst oppholdet i Canada, der hun også fikk et stort nettverk i mange land, gjør at Sandra vil satse videre på entreprenørskap og innovasjon.

Alle kan vinne!
Rotaryprisen er en individuell pris som tildeles en enkeltperson. Alle elever som deltar på fylkesmessa med utstilling, deltar i denne konkurransen. Når juryen gjør sine vurderinger, legger den vekt på deltakernes produktkunnskap, evne til å være lyttende, positiv og høflig mot alle potensielle kunder, deres evne til å knytte nettverk med besøkende på stand, og til rett og slett å være gode ambassadør for sin ungdomsbedrift
 
Felles rotaryprosjekt
Rotaryprisen har en verdi på 15 000 kroner, og dekker reise og deltakelse på ”Next Generation Leaders” i Canada i august 2018 (http://jacanada.org/ngl).  Det er de 11 rotaryklubbene i Telemark som sammen med rotarydistriktet sponser ”Rotaryprisen” i Telemark. 

I alt 1000 ungdommer som har laget sine egne ungdomsbedrifter på videregående skoler i Buskerud, Vestfold og Telemark kommer til Skien fritidsparken 14. mars. Der skal de på over 200 stands presentere sine bedrifter og produkter, og et stort dommerpanel skal bedømme det arbeidet de har gjort med etablering og drift av selskapene.  Mesterskapet er også åpent for publikum.


 
Våre ambassadører

19. april 2018

Våre ambassadører

Rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder sender ut 15 unge mennesker på et års utveksling kommende skoleår. Og klubbene tar i mot like mange utenlandske ungdommer.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

8. april 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for april 2018

Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Distriktskonferansen 2018

3. mars 2018

Distriktskonferansen 2018

Lyngdal 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

3. mars 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mars 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

16. februar 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

Det ble en festkveld av de sjeldne da Nedenes Rotaryklubb nylig hadde stor konsert til inntekt for gatebarn på Zanzibar.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

4. februar 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for februar 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer