Kjemper om Rotaryprisen

Rotaryprisen omfatter reise og deltakelse på  ”Next Generation Leaders” i Canada i august. På fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i fjor vant Sandra Mørland Abrahamsen (bildet) fra Kragerø Rotaryprisen ”Beste selger” – og fikk et uforglemmelig opphold sammen med 100 unge etablerere og gode mentorer i Canada. Nå oppfordrer hun de 250 telemarksungdommene som skal delta på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter til å legge seg i selen for å hale i land Rotaryprisen.

-Skulle bare visst!
-Alle skulle bare visst hvilke muligheter Rotaryprisen gir, sier Sandra. For prisen er ikke bare et klapp på skulderen for godt arbeid, den omfatter også reise og opphold på en samling for unge etablerere i Canada. –Jeg kjente ingen da jeg kom dit, men det ble en fantastisk opplevelse der unge lederspirer fra mange land samarbeidet om å løse problemstillinger som næringslivet i Canada hadde gitt oss. På vei fram mot dommerpanelet fikk vi god hjelp av flinke mentorer, og vi fikk rikelig med innspill som vil komme godt med for den som skal satse på nyskapning – enten det er i Norge eller på Bermuda, forteller Sandra. Arbeidet med ungdomsbedriften på Kragerø vgs, deltakelse på Rotarys lederopplæringsseminar Ryla, og ikke minst oppholdet i Canada, der hun også fikk et stort nettverk i mange land, gjør at Sandra vil satse videre på entreprenørskap og innovasjon.

Alle kan vinne!
Rotaryprisen er en individuell pris som tildeles en enkeltperson. Alle elever som deltar på fylkesmessa med utstilling, deltar i denne konkurransen. Når juryen gjør sine vurderinger, legger den vekt på deltakernes produktkunnskap, evne til å være lyttende, positiv og høflig mot alle potensielle kunder, deres evne til å knytte nettverk med besøkende på stand, og til rett og slett å være gode ambassadør for sin ungdomsbedrift
 
Felles rotaryprosjekt
Rotaryprisen har en verdi på 15 000 kroner, og dekker reise og deltakelse på ”Next Generation Leaders” i Canada i august 2018 (http://jacanada.org/ngl).  Det er de 11 rotaryklubbene i Telemark som sammen med rotarydistriktet sponser ”Rotaryprisen” i Telemark. 

I alt 1000 ungdommer som har laget sine egne ungdomsbedrifter på videregående skoler i Buskerud, Vestfold og Telemark kommer til Skien fritidsparken 14. mars. Der skal de på over 200 stands presentere sine bedrifter og produkter, og et stort dommerpanel skal bedømme det arbeidet de har gjort med etablering og drift av selskapene.  Mesterskapet er også åpent for publikum.


 
To bautaer er borte

7. desember 2018

To bautaer er borte

På noen få dager har vi mistet vi to av våre markante rotarianere i D2290 – de tidligere distriktsguvernørene Torstein Bryn og Christian Offenberg.

November - Rotary Foundation Month

16. november 2018

November - Rotary Foundation Month

Rotaryfondet, TRF - The Rotary foundation, er OUR Rotary Foundation, ditt og mitteget fond. Målet er å skape internasjonal fred og forståelse -EnablingRotarians to advance world understanding, goodwill, and peace.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2018

16. november 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for november 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018

30. oktober 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for oktober 2018

POLIODAGEN

23. oktober 2018

POLIODAGEN

24 oktober er verdens poliodag og er en fin anledning til å lære mer om polio og arbeidet med å utrydde sykdommen.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...

Presidentsamling - Fevik
11. jan. 2019, 00.00

11. - 12. januar. Strand hotel, Fevik.

Ledersamling - Tønsberg
8. feb. 2019, 00.00

8. - 9. februar. Tønsberg vandrehjem.

PETS - Arendal
8. mar. 2019, 00.00

8. - 9. mars. Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

Les mer