Kjemper om Rotaryprisen

Rotaryprisen omfatter reise og deltakelse på  ”Next Generation Leaders” i Canada i august. På fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i fjor vant Sandra Mørland Abrahamsen (bildet) fra Kragerø Rotaryprisen ”Beste selger” – og fikk et uforglemmelig opphold sammen med 100 unge etablerere og gode mentorer i Canada. Nå oppfordrer hun de 250 telemarksungdommene som skal delta på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter til å legge seg i selen for å hale i land Rotaryprisen.

-Skulle bare visst!
-Alle skulle bare visst hvilke muligheter Rotaryprisen gir, sier Sandra. For prisen er ikke bare et klapp på skulderen for godt arbeid, den omfatter også reise og opphold på en samling for unge etablerere i Canada. –Jeg kjente ingen da jeg kom dit, men det ble en fantastisk opplevelse der unge lederspirer fra mange land samarbeidet om å løse problemstillinger som næringslivet i Canada hadde gitt oss. På vei fram mot dommerpanelet fikk vi god hjelp av flinke mentorer, og vi fikk rikelig med innspill som vil komme godt med for den som skal satse på nyskapning – enten det er i Norge eller på Bermuda, forteller Sandra. Arbeidet med ungdomsbedriften på Kragerø vgs, deltakelse på Rotarys lederopplæringsseminar Ryla, og ikke minst oppholdet i Canada, der hun også fikk et stort nettverk i mange land, gjør at Sandra vil satse videre på entreprenørskap og innovasjon.

Alle kan vinne!
Rotaryprisen er en individuell pris som tildeles en enkeltperson. Alle elever som deltar på fylkesmessa med utstilling, deltar i denne konkurransen. Når juryen gjør sine vurderinger, legger den vekt på deltakernes produktkunnskap, evne til å være lyttende, positiv og høflig mot alle potensielle kunder, deres evne til å knytte nettverk med besøkende på stand, og til rett og slett å være gode ambassadør for sin ungdomsbedrift
 
Felles rotaryprosjekt
Rotaryprisen har en verdi på 15 000 kroner, og dekker reise og deltakelse på ”Next Generation Leaders” i Canada i august 2018 (http://jacanada.org/ngl).  Det er de 11 rotaryklubbene i Telemark som sammen med rotarydistriktet sponser ”Rotaryprisen” i Telemark. 

I alt 1000 ungdommer som har laget sine egne ungdomsbedrifter på videregående skoler i Buskerud, Vestfold og Telemark kommer til Skien fritidsparken 14. mars. Der skal de på over 200 stands presentere sine bedrifter og produkter, og et stort dommerpanel skal bedømme det arbeidet de har gjort med etablering og drift av selskapene.  Mesterskapet er også åpent for publikum.


 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer