Mange vil på Rotary-utveksling

Akkurat nå er 15 av de 23 godkjent og klare til å reise. I tillegg har vi tre på vent, sier utrettelige Tone, som er ansvarlig for ungdomsutvekslingen i Distrikt 2290.

Aktiv markedsføring
Den store interessen skyldes at flere klubber har gått aktivt ut på videregående skoler i Vestfold og Telemark for å fortelle om tilbudet. Dessuten har flere søkere sørget for vertsfamilier til ungdom som de skal utveksles med, og det har bidratt til at det har vært lettere å få klubber til å påta seg vertsansvar.

Årets utvekslingsklubber
De klubbene som nå er klare for et utvekslingsår 2018/19 er: Grøm, Brevik, Porsgrunn, Skien med litt hjelp fra Gimsøy, Skien Vest, Larvik, Stavern, Sandefjord i samarbeid med Sandefjord Øst, Stokke, Jarlsberg, Sem, Nøtterøy, Færder, Horten og Sande.  

Venter på land
Både klubbene og utvekslingsstudentene må fortsatt vente en måned eller to før det blir klart hvilke land våre studenter skal til – og dermed også hvor de som skal være hos oss til vinteren kommer fra. Nærmere halvparten av alle ungdommer i Norge som skal på ettårig utveksling med Rotary kommer fra vårt distrikt.


 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer