Anerkjennelse for innsats

Fortsatt gir medlemmene i Langesund Rotaryklubb det største bidraget til Rotaryfondet (The Annual fund of The Rotary Foundation). Det er dette fondet som gjør at Rotary årlig kan bidra med millionbeløp i tillegg til en enorm dugnadsinnsats for å gjøre godt rundt om i verden.  The Rotary foundation har som mål at hver rotarianer skal gi 100 dollar årlig, mens vi i D 2290 hadde en målsetting på 70 dollar i fjor. Vi endte på 53,95 dollar pr rotarymedlem i Vestfold, Telemark og Agder-fylkene.

Langesund suveren i toppen
I gjennomsnitt ga hvert medlem i Langesund Rotaryklubb 196,57 dollar til ”Annual fund” forrige rotaryår. Disse pengene kommer fra klubbinnbetalinger, private gaver og ikke minst avtalegiro-innbetalinger. Mange av medlemmene i Langesund RK har bedt bankene sine om å overføre et avtalt beløp til fondet hver måned (avtalegiro).

Bursdagsgave
Ny i toppskiktet er Kragerø Rotaryklubb som kom på andreplass. «Vi feiret klubbens 70-års jubileum med å gi en ekstra gave til 100-års jubilanten TRF», fortalte presidenten i Kragerø RK, Anette Kamfjord, ved tildelingen.  Dermed endte Kragerø opp med 112,88 dollar pr medlem – hårfint foran nok en klubb fra telemarkskysten, Brevik Rotaryklubb, som ga 112, 50 dollar. Brevik har sammen med Langesund vært blant de beste klubbene i distriktet i mange år.

Ytterligere tre klubber ga mer enn 100 dollar pr medlem; Risør RK bidro med 111,50 dollar, Tønsberg med 107,25 og Stokke med 105,18 dollar pr medlem.

På bildet ser vi fra venstre presidentene Anette Kamfjord (Kragerø RK), Berit Midtgaard (Langesund RK) og Roald Mustad (Brevik RK) da de mottok anerkjennelser på vegne av sine klubber. 
PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

15. mai 2018

PEOPLE OF ACTION - FLOTTE AKTIVITETER HOS LANGESUND RK

Langesund Rotaryklubb er ikke av de største, men når vi ser på aktivitetsnivået så er det absolutt PEOPLE OF ACTION.

Påmelding til distriktskonferansen 2018

9. mai 2018

Påmelding til distriktskonferansen 2018

Lyngdal, 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell
Påmeldingsfrist: 15. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

4. mai 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MAI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mai 2018

Vårmøtet godkjente ny kommunikasjonsplan

27. april 2018

Vårmøtet godkjente ny kommunikasjonsplan

Kommunikasjonskomiteen i Norfo har deltakere fra alle distriktene i Norge. Dette året har komiteen jobbet med ny kommunikasjonsplan, og en workshop i januar sammen med distriktenes ledelse la grunnlaget for sluttproduktet.

Våre ambassadører

19. april 2018

Våre ambassadører

Rotaryklubbene i Vestfold, Telemark og Agder sender ut 15 unge mennesker på et års utveksling kommende skoleår. Og klubbene tar i mot like mange utenlandske ungdommer.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

8. april 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR APRIL 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for april 2018

Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer