Anerkjennelse for innsats

Fortsatt gir medlemmene i Langesund Rotaryklubb det største bidraget til Rotaryfondet (The Annual fund of The Rotary Foundation). Det er dette fondet som gjør at Rotary årlig kan bidra med millionbeløp i tillegg til en enorm dugnadsinnsats for å gjøre godt rundt om i verden.  The Rotary foundation har som mål at hver rotarianer skal gi 100 dollar årlig, mens vi i D 2290 hadde en målsetting på 70 dollar i fjor. Vi endte på 53,95 dollar pr rotarymedlem i Vestfold, Telemark og Agder-fylkene.

Langesund suveren i toppen
I gjennomsnitt ga hvert medlem i Langesund Rotaryklubb 196,57 dollar til ”Annual fund” forrige rotaryår. Disse pengene kommer fra klubbinnbetalinger, private gaver og ikke minst avtalegiro-innbetalinger. Mange av medlemmene i Langesund RK har bedt bankene sine om å overføre et avtalt beløp til fondet hver måned (avtalegiro).

Bursdagsgave
Ny i toppskiktet er Kragerø Rotaryklubb som kom på andreplass. «Vi feiret klubbens 70-års jubileum med å gi en ekstra gave til 100-års jubilanten TRF», fortalte presidenten i Kragerø RK, Anette Kamfjord, ved tildelingen.  Dermed endte Kragerø opp med 112,88 dollar pr medlem – hårfint foran nok en klubb fra telemarkskysten, Brevik Rotaryklubb, som ga 112, 50 dollar. Brevik har sammen med Langesund vært blant de beste klubbene i distriktet i mange år.

Ytterligere tre klubber ga mer enn 100 dollar pr medlem; Risør RK bidro med 111,50 dollar, Tønsberg med 107,25 og Stokke med 105,18 dollar pr medlem.

På bildet ser vi fra venstre presidentene Anette Kamfjord (Kragerø RK), Berit Midtgaard (Langesund RK) og Roald Mustad (Brevik RK) da de mottok anerkjennelser på vegne av sine klubber. 
Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sommermøter Larvik-Stavern

24. juni 2018

Sommermøter Larvik-Stavern

Stavern og Larviksklubbene har felles sommermøter på Kroa i Bøkeskogen. Møtene starter kl 08.30, og du kan få frokost fra kl 08.00. Den koster kr 100.
Spennende program og hyggelig møte med rotarianere fra området.

Gaute har overtatt

18. juni 2018

Gaute har overtatt

-I deg, Gaute, får vi kommende rotaryår en meget erfaren rotarianer som guvernør, sa Erik Gran da han hengte kjedet på Gaute Melhus Johannessen.

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

13. juni 2018

Velkommen til Rotarymøter i Tønsberg i juli

Dette er en fin anledning til å bli kjent med rotarianere i Norges eldste by.

Walk and Run

13. juni 2018

Walk and Run

"Walk and Run", Notodden 2018. Samarbeid gir resultater! Serviceklubbene på Notodden er eksempel til etterfølgelse, og deres engasjement gir liv og håp til brannskadde barn i Etiopia. les hva Svein Aanestad forteller...

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

8. juni 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JUNI 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for juni 2018

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer