Hvordan lykkes med Global Grant?

Vår tidligere guvernør er ansvarlig for arbeidet med Rotaryfondet i vår sone, og nå samler han alle som har TRF-ansvar i de norske rotarydistriktene.  - Men vi har plass til flere som er opptatt av de mulighetene Rotaryfondet gir, sier han.

Seminaret er på Thon Hotel Oslo Airport. Der skal deltakerne få bedre innsikt i de formelle sidene ved å få/tildele Global Grant.  De skal også være med på å velge ut prosjekter som norske klubber har søkt om å få Global Grant-penger  til.

Fra rotarykontortet i Zürich kommer Espen Malmberg. Han skal bl.a. snakke om gode verktøy og fokusområder for tildeling av penger fra TRF.

Mest spennende for deltakerne blir nok work shop-arbeidet der spørsmålet er ”Hvordan lykkes med Global Grant?”.  Der deltar også Espen Malmberg, Helge Andersen fra Danmark, som har bred erfaring med Global Grant-prosjekter, og vår t eget distrikts TRF-ansvarlige, Edrund Olaisen.

I tillegg skal Ingrid Grandum Berget snakke om gaver til TRF, og Bjørg Månum Andersson om ”End Polio Now” under TRF-dagen på
Gardermoen

Programmet kan lastes ned her:
TRF program 02.12.2017.pdf  


 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer