Hvordan lykkes med Global Grant?

Vår tidligere guvernør er ansvarlig for arbeidet med Rotaryfondet i vår sone, og nå samler han alle som har TRF-ansvar i de norske rotarydistriktene.  - Men vi har plass til flere som er opptatt av de mulighetene Rotaryfondet gir, sier han.

Seminaret er på Thon Hotel Oslo Airport. Der skal deltakerne få bedre innsikt i de formelle sidene ved å få/tildele Global Grant.  De skal også være med på å velge ut prosjekter som norske klubber har søkt om å få Global Grant-penger  til.

Fra rotarykontortet i Zürich kommer Espen Malmberg. Han skal bl.a. snakke om gode verktøy og fokusområder for tildeling av penger fra TRF.

Mest spennende for deltakerne blir nok work shop-arbeidet der spørsmålet er ”Hvordan lykkes med Global Grant?”.  Der deltar også Espen Malmberg, Helge Andersen fra Danmark, som har bred erfaring med Global Grant-prosjekter, og vår t eget distrikts TRF-ansvarlige, Edrund Olaisen.

I tillegg skal Ingrid Grandum Berget snakke om gaver til TRF, og Bjørg Månum Andersson om ”End Polio Now” under TRF-dagen på
Gardermoen

Programmet kan lastes ned her:
TRF program 02.12.2017.pdf  


 
Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Distriktskonferansen 2018

3. mars 2018

Distriktskonferansen 2018

Lyngdal 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

3. mars 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mars 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

16. februar 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

Det ble en festkveld av de sjeldne da Nedenes Rotaryklubb nylig hadde stor konsert til inntekt for gatebarn på Zanzibar.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

4. februar 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for februar 2018

Mange vil på Rotary-utveksling

23. januar 2018

Mange vil på Rotary-utveksling

23 ungdommer fra vårt distrikt ønsket seg på Rotary-utveksling kommende skoleår. –Så mange søkere er det lenge siden vi har hatt, sier Tone Kolbenstvedt.

Anerkjennelse for innsats

21. januar 2018

Anerkjennelse for innsats

De tre klubbene som ga mest til Rotaryfondets Annual fund i vårt distrikt fikk sin anerkjennelse på presidentsamlingen nylig.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer