Hjelp til 1400 Litauen-familier

-Dette handler ikke bare om å gi en hjelpende hånd til mennesker som sårt trenger det! Alt dette er fredsarbeid, og det betyr så mye også for alle oss som er engasjert i prosjektet i Rotary-klubbene her! Vi blir bedre kjent, og bygger vennskap som vi ellers ikke hadde fått til, sier utrettelige Edrund, som synes det ble for mye fokus på henne i avisartikkelen. Men hun gleder seg stort over alle de positive reaksjonene som omtalen av rotaryprosjektet gir i Telemark.

Nisser fra 10 klubber
-Vi har også et godt og nært samarbeid med rotarianere i distrikt 1462 i Litauen, og gleder oss til å møte dem, og de glade mottakerne av gavene fra rotarianere i distriktet vårt.  Sammen med en flokk gode medhjelpere fra Rotary har hun pakket julegaver i et par måneder allerede. Nå er de på oppløpet med gavene, men kontoen som vi alle kan sende penger til er 1644 10 51119. For pengene som kommer inn der kjøper de bl.a. vaskemaskiner, komfyrer, dyner og kjøleskap lokalt. For i Litauen får de mer for pengene, og så slipper de frakten fra Norge. 

I år reiser medlemmer fra 10 klubber til Litauen (for egen regning) for å være med på utdelingen av julegaver.  – Og vi har til og med med oss en ordentlig julenisse! sier alltid entusiastiske Edrund Olaisen

Les hele avisartikkelen her


 
Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Distriktskonferansen 2018

3. mars 2018

Distriktskonferansen 2018

Lyngdal 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

3. mars 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mars 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

16. februar 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

Det ble en festkveld av de sjeldne da Nedenes Rotaryklubb nylig hadde stor konsert til inntekt for gatebarn på Zanzibar.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

4. februar 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for februar 2018

Mange vil på Rotary-utveksling

23. januar 2018

Mange vil på Rotary-utveksling

23 ungdommer fra vårt distrikt ønsket seg på Rotary-utveksling kommende skoleår. –Så mange søkere er det lenge siden vi har hatt, sier Tone Kolbenstvedt.

Anerkjennelse for innsats

21. januar 2018

Anerkjennelse for innsats

De tre klubbene som ga mest til Rotaryfondets Annual fund i vårt distrikt fikk sin anerkjennelse på presidentsamlingen nylig.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer