Hjelp til 1400 Litauen-familier

-Dette handler ikke bare om å gi en hjelpende hånd til mennesker som sårt trenger det! Alt dette er fredsarbeid, og det betyr så mye også for alle oss som er engasjert i prosjektet i Rotary-klubbene her! Vi blir bedre kjent, og bygger vennskap som vi ellers ikke hadde fått til, sier utrettelige Edrund, som synes det ble for mye fokus på henne i avisartikkelen. Men hun gleder seg stort over alle de positive reaksjonene som omtalen av rotaryprosjektet gir i Telemark.

Nisser fra 10 klubber
-Vi har også et godt og nært samarbeid med rotarianere i distrikt 1462 i Litauen, og gleder oss til å møte dem, og de glade mottakerne av gavene fra rotarianere i distriktet vårt.  Sammen med en flokk gode medhjelpere fra Rotary har hun pakket julegaver i et par måneder allerede. Nå er de på oppløpet med gavene, men kontoen som vi alle kan sende penger til er 1644 10 51119. For pengene som kommer inn der kjøper de bl.a. vaskemaskiner, komfyrer, dyner og kjøleskap lokalt. For i Litauen får de mer for pengene, og så slipper de frakten fra Norge. 

I år reiser medlemmer fra 10 klubber til Litauen (for egen regning) for å være med på utdelingen av julegaver.  – Og vi har til og med med oss en ordentlig julenisse! sier alltid entusiastiske Edrund Olaisen

Les hele avisartikkelen her


 
GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

25. september 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR SEPTEMBER 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

10. september 2018

Ble inspirert i Lyngdal

Årets distriktskonferanse i Lyngdal ble en minneverdig begivenhet med nærmere 200 deltakere fra 41 av de 44 klubbene i rotarydistriktet vårt.

Det beste året i mitt liv!

10. september 2018

Det beste året i mitt liv!

-Tiden som utvekslingsstudent med Rotary har vært det fineste året i livet mitt! En etter en stod ungdommene fram og takket på distriktskonferansen i Lyngdal.

En fantastisk dag.

1. september 2018

En fantastisk dag.

Distriktskonferansen i Lyngdal har gått fra det det ene høydepunkt til det andre.

Guvernør med ambisjoner

13. august 2018

Guvernør med ambisjoner

Den nye guvernøren i vårt rotarydistrikt, Gaute Melhus Johannessen, har satt seg solide mål for det rotaryåret vi nettopp har startet på. Hør selv hvilke utfordringer han vil gi de 44 klubbene i D 2290

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

7. august 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR JULI - AUGUST 2018

Guvernør Gaute Melhus Johannessen har skrevet sitt månedsbrev for juli - august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

7. august 2018

Ny Rotary-reise for Nora

-Dette blir utrolig kult, sier Nora Staurheim. Neste skoleår skal den tidligere utvekslingsstudenten fra Bø til Georgia i USA med rotarystipend.

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

9. juli 2018

RAPPORT FRA ROTARY CONVENTION I TORONTO

For 109. gang møtes rotaryanere til Convention, denne gangen i Toronto, og det store antall deltakere merkes i bybildet. Convention kan følges på www.rotary.org eller Rotarys Facebookprofil. Her streames innlegg, presentasjoner og foto legges ut. Les mer

Vennskapsbåndene holder

24. juni 2018

Vennskapsbåndene holder

-Det er en berikelse å møte rotaryvenner! Derfor er vi her, sa Jan M. Wesenberg da han traff mangeårige rotaryvenner på guvernørskiftet.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer