Fortell verden hva Rotary gjør

Det var RI-presidentens representant til distriktskonferansen i Tønsberg, Mikael Ahlberg, som formidlet Ian Riseleys budskap til de 230 deltakerne. Riseleys har valgt mottoet "Rotary: Making a difference". -Og skal Rotary kunne forandre verden til et bedre sted å være, så må vi være aktive, og vise andre hva vi driver med, sa svenske Ahlberg.

 Bærekraftig utvikling
 Riseley er bonde fra Australia, og opptatt av bærekraftig utvikling. Blant annet har han som mål at rotarianere over hele verden skal plante ett tre hver i hans år. -Men enda viktigere er det at vi bruker tid og penger på å legge grunnlaget for et mer bærekraftig samfunn. Rotary har flere nøkler til en slik utvikling: praktisk fredsarbeid gjennom bl.a. utveksling, bygging av nettverk og praktisk samarbeid. Vi har mulighet til å ta med det beste fra fortiden inn i fremtiden, lød budskapet fra Rotary Internationals president.

 Dokumentere hva vi gjør
-Rotary har sin beste tid foran seg, og vi må fortelle omverdenen om hva vi driver med. Derfor ber vi nå alle klubber om å dokumentere hva de bruker av tid og penger for å gjøre verden bedre, sa Mikael Ahlberg, som er medlem av Rotary Internationals styre.

 

 Over 230 mennesker var samlet i Tønsberg, der de ble hilst velkommen av bl.a. distriktaguvernør Erik Gran, president Heidi Thorin Olsen i Tønsberg Rotary Klubb og RI-presidentens representant, Mikael Ahlberg.

 
Ledig verv som webredaktør i Norfo

14. desember 2017

Ledig verv som webredaktør i Norfo

Vervet som webredaktør i Norsk Rotaryforum (Norfo) er ledig med snarlig tiltredelse.

Distriktets samarbeid med Litauen formaliseres

7. desember 2017

Distriktets samarbeid med Litauen formaliseres

I forbindelse med juleturen som ble arrangert av Litauenkomiteen ble det undertegnet en samarbeidsavtale for etablering av felleskomiteer mellom Litauen og Norge.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR DESEMBER 2017

7. desember 2017

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR DESEMBER 2017

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for desember 2017

Hvordan lykkes med Global Grant?

28. november 2017

Hvordan lykkes med Global Grant?

Rotarianere som er opptatt av de mulighetene Rotaryfondet (TRF) gir møtes på Gardermoen 2. desember. Og det er plass til flere, sier RRFC Bjørn Aas.

Reisepenger til ungdom

24. november 2017

Reisepenger til ungdom

Ungdom som vil delta på fredskapende samlinger rundt om i verden kan søke om reisepenger fra Rotary. Søknadsfristen er 10. februar.

Hjelp til 1400 Litauen-familier

9. november 2017

Hjelp til 1400 Litauen-familier

Rotsrydistriktets mangeårige hjelpeaksjon til nødstedte i Litauen fikk nylig hele forsiden og et par sider inne i lørdagsutgaven til Telemarksavisa. Avisen dekker hele Telemark, og har daglig over 70 000 lesere.

BERIT REPPESGÅRD BLIR GUVERNØR FOR ROTARYÅRET 2020-21

6. november 2017

BERIT REPPESGÅRD BLIR GUVERNØR FOR ROTARYÅRET 2020-21

Berit Reppesgård som i dag er Assisterende Guvernør for Vestfold 1, er nå formelt utnevnt til DGND (=District Governor Nominee Designate) og observatør i Distriktsrådet frem til 1. juli hvor hun deretter blir DGN.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2017

3. november 2017

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR NOVEMBER 2017

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for november 2017

Det umulige mulig!

24. oktober 2017

Det umulige mulig!

Ingen trodde det var mulig da Rotary i 1980 satte seg som mål å utrydde polio gjennom verdens største vaksinasjonsprogram. Nå er målet nesten nådd!

DISTRICT GRANT

8. oktober 2017

DISTRICT GRANT

Søknadsfrist for district grant er 1. november. Søknads- og rapporteringsskjema finner du her...

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...

Presidentsamling - Arendal
12. jan. 2018, 00.00

Tidsrom: 12. - 13. januar. Sted: Tyholmen hotel, ...

Les mer