Fortell verden hva Rotary gjør

Det var RI-presidentens representant til distriktskonferansen i Tønsberg, Mikael Ahlberg, som formidlet Ian Riseleys budskap til de 230 deltakerne. Riseleys har valgt mottoet "Rotary: Making a difference". -Og skal Rotary kunne forandre verden til et bedre sted å være, så må vi være aktive, og vise andre hva vi driver med, sa svenske Ahlberg.

 Bærekraftig utvikling
 Riseley er bonde fra Australia, og opptatt av bærekraftig utvikling. Blant annet har han som mål at rotarianere over hele verden skal plante ett tre hver i hans år. -Men enda viktigere er det at vi bruker tid og penger på å legge grunnlaget for et mer bærekraftig samfunn. Rotary har flere nøkler til en slik utvikling: praktisk fredsarbeid gjennom bl.a. utveksling, bygging av nettverk og praktisk samarbeid. Vi har mulighet til å ta med det beste fra fortiden inn i fremtiden, lød budskapet fra Rotary Internationals president.

 Dokumentere hva vi gjør
-Rotary har sin beste tid foran seg, og vi må fortelle omverdenen om hva vi driver med. Derfor ber vi nå alle klubber om å dokumentere hva de bruker av tid og penger for å gjøre verden bedre, sa Mikael Ahlberg, som er medlem av Rotary Internationals styre.

 

 Over 230 mennesker var samlet i Tønsberg, der de ble hilst velkommen av bl.a. distriktaguvernør Erik Gran, president Heidi Thorin Olsen i Tønsberg Rotary Klubb og RI-presidentens representant, Mikael Ahlberg.

 
Rotaryprisen til ungt  salgstalent i Telemark

15. mars 2018

Rotaryprisen til ungt salgstalent i Telemark

Elisabeth Tørre Særsland tok innersvingen på nærmere 250 konkurrenter under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Telemark. Og dermed kapret hun Rotaryprisen!

-Dyrk et godt klubbmiljø!

12. mars 2018

-Dyrk et godt klubbmiljø!

-Inspirer hverandre, og tilstreb en klubbkultur som inkluderer alle! Det sa påtroppende guvernør Gaute Melhus Johannessen (bildet) da han møtte ”sine” presidenter på PETS.

Kjemper om Rotaryprisen

12. mars 2018

Kjemper om Rotaryprisen

250 ungdommer fra Telemark kjemper onsdag 14. mars om en rekke priser under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Skien fritidspark. En av de gjeveste prisene er ”Rotaryprisen”.

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

10. mars 2018

Rotary Peace Centers – åpent for ny søknadsrunde

Rotary gir hvert år ca 100 yrkesaktive unge mennesker fra hele verden tilbud om studier i fred og konfliktløsning. Har din klubb aktuelle kandidater til stipendene?

Distriktskonferansen 2018

3. mars 2018

Distriktskonferansen 2018

Lyngdal 31. august - 2. september
Sted: Rosfjord Strandhotell

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

3. mars 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR MARS 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for mars 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

16. februar 2018

100 000 fra Nedenes RK til gatebarn

Det ble en festkveld av de sjeldne da Nedenes Rotaryklubb nylig hadde stor konsert til inntekt for gatebarn på Zanzibar.

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

4. februar 2018

GUVERNØRENS MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018

Guvernør Erik Gran har skrevet sitt månedsbrev for februar 2018

Mange vil på Rotary-utveksling

23. januar 2018

Mange vil på Rotary-utveksling

23 ungdommer fra vårt distrikt ønsket seg på Rotary-utveksling kommende skoleår. –Så mange søkere er det lenge siden vi har hatt, sier Tone Kolbenstvedt.

Anerkjennelse for innsats

21. januar 2018

Anerkjennelse for innsats

De tre klubbene som ga mest til Rotaryfondets Annual fund i vårt distrikt fikk sin anerkjennelse på presidentsamlingen nylig.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer